Flexium ERP > Hírek > Marketing > Mac platformon tud a vállalatirányítási rendszer angolul?

Mac platformon tud a vállalatirányítási rendszer angolul?

Ahogyan számtalan egyéb folyamat, úgy a hatékony szoftveres vállalatirányítás is Nyugaton kezdte el először bontogatni a szárnyait. Így az első sikeres vállalatirányítási rendszerek ott jelentek meg, s a fejlődésük azóta is töretlen. Az USA területén kivételesen nagy kereslet van a minőségi ERP rendszerekre, azonban ez a régió nagyban különbözik az európai piactól. Nincs ez másként a használatban lévő platformok kapcsán sem.

Míg hazánkban a nagyobb vállalatok is leggyakrabban Windows rendszereket használnak, addig nyugaton a Macintosh alapú rendszerek is elterjedtek, így alapkövetelmény, hogy a „vállalatirányítási rendszer angolul” is tudjon, no és kompatibilis legyen az ott használt operációs rendszerekkel. A Flexium vállalatirányítási rendszer esetén a megfelelő kompatibilitás nem kérdéses, ugyanis rendszerünk bármely platformon biztossággal használható.

Java programnyelvének köszönhetően minden esetben gyors és biztonságos megoldást jelent a vállalatirányításra. Nincs ez másként a Mac és Linux rendszerek kapcsán sem, amelyek ugyan ritkábban, de használatosak hazánkban is.

Emellett fontos megemlíteni, hogy a Flexium rendszere nem csak kényelmes és gyors megoldás az említett platformokon, hanem biztonságos is, ahogyan a felhasználói jogosultságokat, úgy az adattárolást tekintve egyaránt. Manapság tehát nélkülözhetetlen hogy egy minőségi „vállalatirányítási rendszer angolul” is tudjon, s bármely operációs rendszerről, s a világ összes pontjáról elérhető legyen!

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!