Flexium ERP > Áraink > Középvállalati megoldások

Középvállalati megoldások

Egy középvállalat számára általában fontos az integráltság, biztonság és bővithetőség. Teljes rendszerünket egy csapat fejlesztette, ezért az integraltság nem csak látszólagos hanem valódi. Rekord szintű hierarchikus jogosultság kezelésünk nem hagy biztonsági lyukakat, ahol értékes üzleti információk kiszivároghatnak.


Ezen a szinten levő vállalatnak már sok üzleti folyamatot kell kezelnie, és gyakran külön beszállítók megoldásaival végzik el ezeket a feladatokat. Még piacvezető vállalatirányítási rendszerek is gyakran külső beszállítók megoldásait integrálják rendszerükbe, azt a látszatot keltve mintha harmonikus együttműködés lenne a külön részek közt, de ez általában sajnos nem fedi a valóságot.
Teljes rendszerünket egy csapat fejlesztette, ezért az nem csak látszólag, hanem valóban integrált és homogén.
Részletek

“Egy üzletkötő elment a konkurenciához dolgozni és magával vitte a teljes ügyfél-adatbázis tartalmát.”
Ezt és az ehhez hasonló gondokat rendszerünk jól paraméterezett használatával könnyedén elkerülhetik. Vállalatirányítási rendszereknél általában egy üzletkötő vagy láthatja az összes ügyfél adatait vagy egyet sem láthat. Ez vezet a későbbi gondokhoz. Flexiumban egy üzletkötőhöz hozzárendelhetünk ügyfeleket, kiknek adatait kizárólag ez az üzletkötő illetve felettesei érhetik el. Üzletkötők nem férhetnek egymás ügyfél-adataihoz, viszont a felettes hozzáferhet mindenhez, amihez beosztottjainak van jogosultsága. Ez nálunk rendszerbe épített adat-jogosultság, nem csak üzletkötőkre érvényes hanem minden adatállományra.
Részletek

A gazdasági környezet, és ezáltal a vállalat belső folyamatai is időnket változnak. Gyakran a komplexebb iparágra specializálódott egyedi igényeket egyik általános megoldás sem fedi teljes mértékben, ezért tesztreszabott fejlesztésre van szükség. Ilyenkor komoly költségekbe ütközik a vállalat, ahol minden megtakarított munkanap számít. Rendszerünket eleve úgy terveztük, hogy egyéni fejlesztések könnyen elvégezhetőek legyenek.

Mi is áll műszaki flexibilitásunk mögött?

Minden korszerű vállalatirányítási rendszer egy belső központi egységre épül, amihez az üzleti modulok egy vagy több programozói felületen keresztül tudnak csatlakozni. Általában a rendszer szerves moduljai kiváltságos csatlakozási felületet használnak, amihez műszaki okok miatt a különalló modulok nem férhetnek hozzá. Testreszabáshoz viszont csak a felhasználói programozói felületet lehet használni. Flexiumban egyetlen közös programozói felület létezik, így minden eszköz a fejlesztők rendelkezésére áll, nagyban megkönnyítve és gyorsítva munkájukat. Rendszerünkkel nem kihívás egy komplex, minőségi és jól illeszkedő testreszabási feladat.
Részletek