Flexium ERP > Termelésirányítási rendszer


Kontrolling egy minőségi termelésirányítási rendszerben

Nem kérdéses, hogy a termelésirányítási feladatok ellátásához nagy odafigyelésre, s legfőképp egy jól működő rendszerre van szükség. Ilyen egy minőségi termelésirányítási rendszer is, amely minden esetben elősegíti a termelési folyamatok minél gyorsabb és zökkenőmentesebb lebonyolítását. Ugyanakkor a termelésirányítási rendszer önmagában nem elég a garantált sikerhez, mivel a rendszer szerves részét kell hogy képezze a projekt-kontrolling is.

Bővebben


Projekt-kontrolling és termelésirányítás az ERP rendszerek kapcsán!

Az ideális ERP rendszer kiválasztása esetén, meglehetősen fontos kérdés a projekt-kontrolling, illetve a termelésirányítási rendszerek témaköre is. A projekt-kontrolling segítségével a kitűzött célok hatékonyan valósíthatóak meg. Olyan jellegű lehetőség ez, amely egyértelmű és gyors támogatást ad a projektek levezetéséhez, és nagy segítséget nyújthat a fejlesztések kapcsán is.

A projekt-kontrolling célja az időben korlátozott projektek, határozott eredményeinek felmutatása. Tehát, az ERP rendszer kiválasztása során, nagy hangsúlyt érdemes fektetni a projektekre, ugyanis a projekt-kontrolling hasznos lehet a projektek megvalósításának összes szintjén. A kontrolling funkciók kiterjednek a döntések előkészítésére, de természetesen, a nyomon követésekre és értékelésekre is, így mindenképp érdemes megfontolni a használatukat!

Bővebben