Felhő – távoli elérés

Felhő alapú működés: A fejlett adatkezelési-technológia minimalizálja az adatforgalmat, ideális több telephelyes működéshez, üzletkötők kiszolgálásához.
Biztonságos és gyors távoli elérés bárhonnan!

Több telephely, mobil üzletkötők, otthonról dolgozó munkatársak: ezek mind komoly kihívás elé állítják a mai vállalatirányítási rendszereket.

A Flexium-ban egyedileg kifejlesztett adat-tárolási technológia (ún. „cache”) valamint szabványos hálózati titkosítások (SSH vagy VPN) biztosítják a gyors, hatékony és egyben teljesen biztonságos távoli elérést az Interneten keresztül.

A rendszer kiszolgáló szervert vagy szervereket bárhol elhelyezhetjük, ahol nagy-sebességű és stabil Internet áll rendelkezésre. Igény esetén saját (általunk üzemeltetett) szervert is rendelkezésre bocsátunk.

Több telephely (sok felhasználó telephelyenként) esetén ún. szerver-cluster is kiépíthető: Minden telephelyen saját szervert helyezünk el úgy, hogy a fő-szerver felhőben van, melyek együtt alkotnak egy közös rendszert: real-time és automatikus adat szinkronizáció valósul meg úgy, hogy közben a felhasználók helyi hálózaton érik el a lokális szervereket.

Akár a 4G-s mobil-Internet sebessége is elégséges a távoli használathoz.

Nincs szükség ún. távoli asztal technológia használatára, melynek számos hátránya ismert (pl. nyomtatás, lokális fájlok elérése, szerveren erőforrás igény, stb.).
Ezáltal megtakarítható a költséges ún. terminál-szerverek üzemeltetése, bérlése, ezek nélküli is lehetőség van a távoli felhasználók, telephely, mobil üzletkötők kiszolgálására.