Flexium ERP > Áraink

Áraink

Kedvező ár-érték arány. Áraink szinte egyedülállóan publikusak, melyeket az alábbiakban ismertetünk. Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

A felhasználószám ismeretében a lenti táblázatok segítségével minden kedves érdeklődőnk közelítő képet kaphat várható költségeiről. Pontos – a tanácsadási és az fejlesztési költségeket is tartalmazó – árajánlat kialakításához részletes igényfelmérés és koncepció terv készítése szükséges. Ennek hiányában a tanácsadási és fejlesztési költségekről csak tájékoztató jellegű előzetes árajánlatot tudunk készíteni. Az alábbi táblázatban feltüntetett árak 5 felhasználóra érvényes szoftver licencet tartalmaznak.
Szoftver licenc díjak
Szoftver licenc díjak Leírás Teljes ár Havi bérlet
Flexium Alap Alapvető moduljainkat tartalmazza: Értékesítés, beszerzés, készlet, logisztika, pénzügy, számvitel, bank, házipénztár, ár-kezelés, kontrolling Szükséges a rendszer használatához. 4 200 EUR
(1 680 000 Ft)
168 EUR
(67 200 Ft)
Projekt modul Projekt alapú pénzügyi és logisztikai kontrolling. Elengedhetetlen kellék a projekt szemléletű vállalatoknak. 1 050 EUR
(420 000 Ft)
42 EUR
(16 800 Ft)
Tárgyi eszköz modul Integrált tárgyi eszköz modul, számviteli és adó törvény szerinti nyilvántartás. 340 EUR
(136 000 Ft)
14 EUR
(5 600 Ft)
CRM modul Ügyfél-kapcsolat menedzsment alap funkcionalitással. 600 EUR
(240 000 Ft)
26 EUR
(10 400 Ft)
Gyártás modul (alap) Receptúra alapú gyártás követés. 1 050 EUR
(420 000 Ft)
42 EUR
(16 800 Ft)
Gyártás Pro modul Komplex termelés-irányítási modul. Technológia (műveletterv), műszakok, komplex folyamatok támogatása. Egyéni igények esetén lényeges áreltérés lehetséges. 1 650 EUR
(660 000 Ft)
56 EUR
(22 400 Ft)
Naptár modul Feladatok és események kezelése, integrálható naptárszerverrel és számos naptár kezelő programmal 275 EUR
(110 000 Ft)
11 EUR
(4 400 Ft)
EKÁER modul Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerhez (EKÁER) kapcsolódó modul 275 EUR
(110 000 Ft)
11 EUR
(4 400 Ft)
Email modul Lehetővé teszi elektronikus üzenetek küldését az alkalmazás különböző funkcióiból 175 EUR
(70 000 Ft)
7 EUR
(2 800 Ft)
Telephelyközi modul Több telephely esetén a cégen belüli logisztikát segítő modul 175 EUR
(70 000 Ft)
7 EUR
(2 800 Ft)
Termék modul Termék elő- és utókalkuláció, termék jellegű árajánlat kezelés. 275 EUR
(110 000 Ft)
11 EUR
(4 400 Ft)
Webshop integrációs API Webshop illetve mobil alkalmazásokhoz 690 EUR
(276 000 Ft)
28 EUR
(11 200 Ft)
Banki üzleti terminál Interfész banki kapcsolat kialakításához 450 EUR
(180 000 Ft)
22 EUR
(8 800 Ft)
UNAS integráció UNAS alapú webshopokhoz kapcsolódás 450 EUR
(180 000 Ft)
22 EUR
(8 800 Ft)
Termékünkhöz nincs szükség más termék licencének megvásárlására. Ez a tényező igen nagy fokú mozgásteret ad az ügyfeleink számára legmegfelelőbb konstrukció kialakítása. Harmadlagos, informatikai hátteret érintő szoftverköltséggel az esetek legnagyobb részében nem kell számolni, mivel rendszerünk pl. Linux környezetben is futtatható. Licencvásárlás mellett lehetséges bérleti konstrukció is. A Flexium ERP ügyviteli és vállalatirányítási rendszer bekerülési költsége csak a rendszer licenc-költségéből és a bevezetési költségből (fejlesztés, tanácsadás) áll. A megvásárolt szoftver (nem bérlet), minden egyéb díj fizetése nélkül korlátlan ideig használható. A feltüntetett szoftver licenc díjaink nem tartalmaznak semmi nemű munkadíjat, tanácsadást, bevezetési segítséget vagy ügyfélszolgálatot. Telefonon vagy interneten keresztül végzett ügyfél segítségünk is munkadíjas.
Munkadíjak
Munkadíjak Leírás Ár / óra
Helyszíni tanácsadás Minimum 4 munkaóra, nem tartalmazza a kiszállási díjat 55 EUR
(22 000 Ft)
Telefonos, Email vagy távoli internetes tanácsadás / Fejlesztés Nem helyszíni munka; óra alapú elszámolásban 44 EUR
(17 600 Ft)
Hiba bejelentés ingyenes, ha a hibáért nem az ügyfél okolható 0 EUR
(0 Ft)
A vállalatirányítási rendszerek tanácsadási, oktatási, paraméterezési és fejlesztési munkái komplex tudást követelnek, és kiemelten fontos a munka minősége. Rendszerünk úgy van tervezve, hogy hatékonyan lehessen paraméterezni és gyorsan fejleszteni.

Felhasználók száma

A fenti táblázatban feltüntetett szoftver licenc díjak maximum 5 felhasználó számára szólnak. Ezen felüli felhasználó szám esetén kiegészítő felhasználói díjat számolunk fel a megvásárolt vagy bérelt alap-  és kiegészítő modulok licenc díjának százalékos arányában, az alábbi táblázat alapján:

Felár felhasználónként
Kiegészítő felhasználók száma Felár kiegészítő felhasználónként
1-10(6.-15.) 10%
11-20(16.-25.) 7%
21-(26.-) 5%
Kiegészítő felhasználói licenc modulonként is vásárolható vagy bérelhető. A fenti licenc árak egy vállalat felhasználóira értendők. Azonos tulajdonosi körben szereplő és/vagy közös adminisztrációval rendelkező cégcsoport esetén az alábbi séma szerint történik a licenc díjak számítása: A figyelembe veendő felhasználószám a bevont vállalatok összesített egyedi felhasználószáma (vagyis ha két cégben ugyanaz a természetes személy végez tevékenységet, az nem növeli az összesített egyedi felhasználószámot). Ezen a díjon felül minden további vállalat esetén vállalatonként még 10%-kal növekszik a licencdíj mértéke.
Szoftver frissítés (követés) Mit is jelent a szoftver frissítés?
  • Törvényi változások folyamatos követése a Flexium ERP rendszerben Tudjuk, hogy törvényeink változnak, csak azt nem tudjuk, hogy a változás mikor fog megtörténni és az milyen mértékű lesz. Egy vállalatirányítási rendszer akkor tud hatékonyan működni, ha az aktuális törvényi előírásokat tartalmazza. Ezért folyamatosan követjük a jogszabályokat, és biztosítjuk azok leképezését rendszerünkben.
  • A Flexium ERP rendszer újdonságaira vonatkozó használati jog Informatikai termékről lévén szó, ügyfeleink és a piac is kiemelten várja el tőlünk, hogy termékünk folyamatosan feleljen meg a funkcionális és technológiai kihívásoknak. Ezen irányelvek szerint folyamatosan fejlesztünk. Generikus fejlesztéseinket elérhetővé tesszük a szoftver frissítést igénylő ügyfeleink számára.
  • A szoftver javított verzióinak elérése A rendszerünkben fejlesztett funkciók nagyon komoly, három szintű tesztelésen esnek át. Minden esetben megtörténik a fejlesztői, tesztelői és konzulensi ellenőrzés, illetve annak dokumentálása is. Ennek ellenére előfordulhat, hogy valamelyik szoftver algoritmus nem az elvárásoknak megfelelően működik. Függetlenül attól, hogy a probléma nálunk vagy ügyfelünknél jelentkezik, a szükséges szoftverjavítást beépítjük rendszerünkbe.
Megvásárolt szoftverek esetén: Vásárláskor a rendszer telepítésétől számítva 1 évig ingyenes frissítési jogot adunk vevőinknek. Természetesen ezen szoftver verziók korlátlan ideig használhatók. A szoftverek frissítési díja éves alapú, a teljes licenc ár 17%-a, ezért a vevő 1 évig jogosult a megvásárolt szoftver komponensek és modulok legfrissebb verzióinak használatára. Bérlet esetén: A bérlő mindig jogosult a frissítésekre, külön díj fizetése nélkül.

Megjegyzések

  • Különálló modulok vagy komponensek frissítése csak akkor lehetséges, ha annak nincsen műszaki akadálya.
  • Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.