Gyorsaság

Modern architektúránk lehetővé teszi a rendkívül gyors adat felvitelt, és hatékony kimutatások készítését. A gyorsaság és a hatékonyság az alapelvünk: 200.000-es cikk-törzs, 50.000 partner-törzs és évi 200.000 számla nem akadályok rendszerünknek.

Gyors rendszerbevezetés: Minden cégméretnél, de különösen a kis- és középvállalatok körében nagyfokú érzékenység tapasztalható a kollégák munkaidejének hatékony felhasználására vonatkozóan. Nem mindegy, hogy egy rendszerbevezetés természetes velejárójaként felmerülő többletmunka milyen plusz terheltséget jelent. „Bejáratott” módszerünkkel lényegesen csökkenthetők a ráfordítások. Gyors használat: Számos olyan apró, bosszantó dolgot tud felsorolni mindenki, aki valaha számítógépen dolgozott, mely minden esetben értékes másodperceket, akár perceket vett el tőle. Gyors információ elérés: Amikor egy felhasználó kimutatás, riport, lista vagy egyéb formában gyorsan szeretne információhoz jutni, akkor könnyen tűnik néhány másodperc jóval többnek, esetenként óráknak. Ismert jelenség. Ennek szellemében, a rendszer fejlesztésének kezdetétől kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a rendszerfunkciók és lekérdezések mögötti algoritmusok optimalizálásának.
Gyors billentyűparancsok, mezőbejárási sorrend, nem használt mezők levétele/kirakása, adott szűrési feltétel mellett használt riportok felhasználónként egyedileg állíthatók be és menthetők el. Így, ha egy felhasználó egy másik gépen kell dolgozzon, akkor a saját nevén bejelentkezve úgy tud tevékenykedni, mintha a saját gépénél ülne. A Flexium ERP rendszerben, bizonylatra rögzített törzsadat azonosító (pl.: partnerkód, cikk-kód.) megadását követően a bizonylatra szükséges paraméterek (pl.: partner- vagy cikktulajdonság) természetesen automatikusan kerülnek. Egérrel vagy egér nélkül történő felhasználóbarát használat teljes mértékben támogatott. A felhasználói véleményekre kíváncsiak vagyunk, a kapott visszajelzéseket nyilvántartjuk, elemezzük, újabb rendszerverziókba beépítjük.