Flexium ERP > Áraink > Kisvállalati megoldások

Kisvállalati megoldások

Folyamatosan növekvő vállalatok számára rendszerünk úgy műszakilag mind gazdaságilag kiváló megoldást nyújt. A kezdeti befektetési költség pár tízezer forintra csökkenthető. A szoftver licencdíjak akár havi bérleti konstrukcióban is fizethetők.
Egy kisvállalat esetén gyakran elsődleges szempont az ár. Könnyen dönthet egy olcsó rendszer mellett, melynek használata egyszerű és egyelőre kielégítő. Ennek hátránya akkor jelentkezik, amikor a vállalat elkezd növekedni, és a vállalatirányító rendszer a fokozatosan egyre komplexebb elvárásokra nem tud megoldást kínálni. Ilyenkor egy másik, nagyobb és drágább rendszert kell beszerezzenek, a személyzet az új környezetet meg kell tanulja, valamint a régi adatállományukat sok munkaköltséggel tudják csak átemelni az új rendszerbe.
A flexium rendszer alapmoduljai elégségesek egy kisvállalatnak, és kedvezően is vannak árazva kis felhasználószám esetén.
A kezdeti befektetési költség mindössze egy számítogép, amin fut az adatbázis, ez általában már megvan kisvállatoknál is. Az adatbázist lehetséges egy független szolgáltatónál futtatni, így a biztonsági mentések kérdése is megoldódik, valamint a kezdeti befektetés mindössze pár ezer Forintra csökkenthető. Rendszerünk SSH titkosítással könnyedén és biztonságosan kapcsolódik bárhol elhelyezett adatbázishoz.
A szoftver licencdíjak akár havi bérleti konstrukcióban is fizethetők, így kezdeti költségben nem kell velük számolni. Kezdetben nincs szükség sok tanácsadói illetve oktatási szolgaltatásra, a felhasználói dokumentációt olvasva bárki könnyedén eligazodik rendszerünkben.
Cégük fokozatos növekedését újabb flexium modulok és kiegészítések megvásárlásával, illetve részletesebb paraméterezéssel könnyedén támogathatják. Természetesen ilyenkor a tanácsadásra és oktatásra fordított költségek megnövekednek, de legalább nem kell új rendszert megtanulni és adatállományokat átemelni, mindössze többet kell kiaknázni a meglevő rendszerből.