Visszakapod

az iránytást

céged felett

Vállalatirányítási rendszer-megoldásaink hatékonyabbá teszik céged mindennapjait, összekapcsolják, könnyen átláthatóvá teszik a látszólag független folyamatokat, és megalapozzák döntéseidet.

Rendszereink automatizálják és egyszerűsítik üzleti folyamataid bárhol, bármikor

Felpörgetik az értékesítést és a számlázást, új minőséget hoznak az ügyfélkapcsolatokban, egyszerűbbé és átláthatóbbá teszik a készletgazdálkodást, igény szerint teljesen integrált webes tranzakciókkal és mobil megoldásokkal kiegészítve.

Flexium ERP

Rendszerünkkel megkönnyítjük a cégével kapcsolatos üzleti folyamatait. A Flexium dolgozik Ön helyett!

Rugalmas integrált ügyviteli és vállalatirányítási rendszer, mely modern megoldást kínál kis- és középméretű vállalatok menedzseléséhez. Modularitás, Integráltság, Hatékonyság és Rugalmasság, ezek jellemzik termékünket. A kapcsolódó szolgáltatásokat egy csomagban ajánljuk ügyfeleinknek.

Miért válasszon minket?

6 tulajdonság, amiért minket érdemes választani!

Platform független

Nem kell az Ön rendszerét igazítania az ERP-hez, mi igazodunk Önhöz!

Távoli elérés

Többé nem kell várnia, ha sürgős elintéznivalója akad a cégével kapcsolatban! Azonnal, kényelmesen, bárhol megteheti.

Biztonság

Ne aggódjon amiatt, hogy adatai nincsenek jó kezekben. Ön mindent, mindig felügyelni tud és a Flexium gondoskodik a biztonságáról.

Gyorsaság

Ön gyorsan és egyszerűen tudja használni az ERP-t, amikor csak szeretné.

Rugalmasság

Minden kimutatás, táblázat, nyomtatvány testre szabható. A törzs-adatok viselkedése sokrétűen paraméterezhető.

Bővíthetőség

Nincs olyan, hogy lehetetlen! Mondja el, hogy hogyan képzeli el a tökéletes ERP rendszert és mi megvalósítjuk!

Vállalatirányítási rendszer

Eljött az idő, amikor megvalósíthatja legmerészebb üzleti terveit is! A Flexium ERP rendszer gondoskodik Önről és a cégéről!

Felhő alapú működés

Biztosított az Interneten keresztül történő közvetlen távoli használat. Akár mobil-Internet használatával is elérhető gyors és hatékony működés.

Platform függetlenség

platformfüggetlen vállalatirányítási rendszer
Rendszerünk a Windows mellett Linux-on és Mac OS-en is fut. Nincs szükség egyéb u.n. „third-party” szoftverek beszerzésére és folyamatos karbantartására.

Modern architektúra

Objektum alapú technológia: Ez a modern architektúra, a kiforrott és mindenre kiterjedően alkalmazott belső szabvány biztosítja a rendszer stabilitását.

Gyorsaság, hatékonyság

Rövid rendszerbevezetés, gyors és hatékony használat felhasználóbarát felületen valamint ügyfélre optimalizált munkafolyamatok.

Adatbiztonság

Kettős jogosultsági rendszer: Felhasználónként és funkciónként (képernyőnként) definálható, de akár adat-tulajdonosi hierarchia is kialakítható.

Integráltság, átjárhatóság

Modulok, adatok és a funkciók teljes integrációja: egymásból származtatható törzsadatok, bizonylatok és lekérdezések. Egyszeres adatbevitel, minimális rögzítési hibák.

Egységes felület

Akár törzsadat, értékesítési bizonylat vagy kimutatás: a panelok kinézete, a használt nyomógombok, menük, általános billentyű-parancsok mind-mind megegyeznek.

Rugalmasan testre szabható

Alkalmazkodó és rugalmas rendszert építettünk. Minden kimutatás, táblázat, nyomtatvány testre szabható. A törzsadatok viselkedése sokrétűen paraméterezhető.

Bővíthetőség

Különböző ügyfelek, komplex gazdasági környezet. A szabadon bővíthető és az eszközök széles skálájával rendelkező rendszer kiszolgálja a folyamatos változásokat.

Belső keresések

Nagyméretű adatállományok kezelése, kifinomult és gyors keresése. Profi adatbányászat egy közép-vállalati rendszerben.

Egyéb eszközök

Hatékony eszközök a rendszer menedzselésére, adatok exportálására/importálására valamint külső rendszerekkel, programokkal való integrációra.

Tudjon meg még többet a Vállalatirányírási rendszerünkről és legyen eredményesebb cégvezető!

Ügyviteli rendszer

Az elejétől a végéig! Üzleti folyamatok egyszerűen, gyorsan. A Flexium minden lépésnél ott van és Ön helyett dolgozik!

Értékesítés / Beszerzés

Az értékesítési/beszerzési előrejelzéstől a termék-árajánlaton át a számlázásig a teljes értékesítési/beszerzési folyamat végigkövethető.

Készlet / Logisztika

Folyamatos és szükség esetén időben visszanyúló készlet kezelés, komplex bármire csoportosítható logisztikai kimutatások.

Pénzügy / Számvitel

Mindenféle banki és pénztári műveletek, vegyes és számlák mögötti automatikus könyvelések a hozzájuk tartozó komplex kimutatásokkal.

Gyártás

Több-színtű receptúrákon alapuló gyártási folyamatok leképezhetősége a gyártási előrejelzéstől egészen a gyártás készre-jelentésig. Receptúrákban gyártó eszközök, munkafolyamatok és a technológiai utasítás is nyilvántartható.

Termék-nyilvántartás

Termékekhez tartozó dokumentáció, költség-kalkulációk, gyártó eszközök, tevékenységek nyilvántartása.

Beszámolók, Kontrolling

A kontrolling minden ügyviteli rendszer alapja: a modulok saját beszámolóin kívül számos általános, jól konfigurálható kimutatás, beszámoló áll rendelkezésre. Ezekre példák: időre, cikkre, fő-szállítóra bontható szükség-lettervezés és gyakorlatilag tetszőlegesen csoportosítható forgalmi (értékesítési, beszerzési, gyártási) kimutatás.

Ár-kezelés

Rendkívül komplex, mindenre kiterjedő ár-kezelés kialakítás mind az értékesítési, mind a beszerzési oldalon.

Ügyfélkapcsolat-Menedzsment (CRM)

A belső és külső információk közös gyűjtőhelye, amely szorosan kapcsolódik a partner-, termék- vagy akár projekt-törzsek-hez. Integrálva a hagyományos üzleti folyamatokkal biztosítja a dolgozók közötti belső kommunikációt és feladat-szervezés.

Feladat-kezelés

Belső és külső munkatársak feladatainak, tennivalóinak központi nyilvántartása és menedzselése.

Magasraktár

Kereskedelmi és gyártó cégeknek elengedhetetlen egy kifinomult raktárhely (más néven lokáció) alapú készlet-kezelés.

Projekt-Kontrolling

Projekt alapú pénzügyi kontrolling, raktár-kezelés és részletes nyilvántartás. Elengedhetetlen kellék a projekt szemléletű vállalatoknak.

Több idő, több pénz, egyszerűen utánkövethető ügyviteli folyamatok és gyors elemzések! Ez a Flexium Ügyviteli rendszer

Szolgáltatásaink

Rendszer-fejlesztés és tanácsadás egy kézben.

Bevezetési tanácsadás

Egy vállalatirányítási rendszer teljes bevezetése a cég méretétol, a folyamatok és igények komplexitásától függően a néhány napos időtartamtól akár a fél-egy éves időszakig is eltarthat. Kollégáink nemcsak az ügyviteli rendszert alakítják az igényekhez igazodva, hanem szükség esetén rendelkezésre állnak az üzleti folyamatok újragondolásának, újraszer- vezésének (BPR – Business Process Reengineering) területén is.

Folyamatos támogatás

A sikeresen bevezetett vállalatirányítási rendszer csak az első lépés, a tanácsadóink és az ügyfelek közötti rendszeres kapcsolat ezután sem szakadhat meg. Változó piaci körülmények, a jogszabályi környezet változásai és a sikeres vállatok folyamatos átalakulása is magától érthetővé teszi a rendszeres tanácsadást, karbantartást. Természetes, hogy folyamatosan új igények keletkeznek, melyekhez folyamatos kisebb vagy nagyobb fejlesztési feladatok, tanácsadási munkák társulnak.

Hardware Kereskedelem

A megbízható hardware eszközök fontosak a zökkenőmentes és magas színvonalú szolgáltatások elérésben. Fontos, hogy a rendszereink olyan megbízható szerver környezetben működjenek, amik biztosítják a 0-24 órában való működést. Kínálatunkban megtalálható a Hewlett-Packard Enterprise teljes szerver, háttértárolók és hálózati eszközök portfoliója. Az amerikai gyártó az erőforrás agilitást és kontrollt helyezte központi vezérelvnek az általa gyártott IT infrastruktúrákban. A másik nagy értékünk a Lenovo, ami a megbízhatóság, széles termékpaletta és az álmok megvalósíthatóságára szakosodott. Forgalmazunk ThinkPad ,System-X, a ThinkServer és a Storewise termékcsalád termékeit.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és találjuk meg együtt a legjobb megoldást az Ön cégének!

Bármilyen kérdés esetén szakértőink állnak rendelkezésére!