Flexium ERP > Felhő


Milyen szerepet kapnak a felhő alapú CRM rendszerek 2014-ben?

Nem kérdéses, hogy az utóbbi időben a CRM rendszerek egyre elterjedtebbek, s ez nem is csoda, ugyanis a pillanatnyi gazdasági helyzet igényli a minőségi kidolgozású, hatékony rendszereket, amelyek nélkül napjainkban elképzelhetetlen a vállalatirányítás. Ez várhatóan a 2014-es évre még inkább igaz lesz ugyanis a cégek érezhetően egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a leendő vásárlóikat és ügyfeleiket egyenként megszólítsák, méghozzá személyre szabott ajánlatokkal.

Bővebben


Egyre népszerűbb a felhő alapú vezetői információs rendszer!

Kétségtelen tény, hogy az informatika napjainkban egyre csak fejlődik, s napról napra új lehetőségek látnak napvilágot, amelyek természetesen változásokat hoznak a hétköznapokba is. Ilyen lehetőség volt a felhő alapú adattárolás is, ami idővel a vezetői információs rendszerek kapcsán is megjelent, s azóta is csak terjed. Ez nem is csoda, mivel egy olyan univerzális lehetőségről van szó, amely óriási szabadságot ad, s emellett kényelmessé és hatékonnyá teszi a vállalatirányítást.

Hogy miről is van szó pontosan?

Bővebben


ERP biztonság Mac, Linux, Windows rendszereken!

Ahogyan azt előző cikkeink egyikében már említettük, az ERP rendszerek esetében kiemelten fontos a platform függetlenség, mivel manapság már meglehetősen elterjedtek a Linux, Mac és Windows rendszerek is. Ugyanakkor a különböző operációs rendszereken a biztonság eltérhet, azonban egy felhő alapú szolgáltatás egy csapásra megoldja ezt a problémát. Persze egy megfelelő ügyviteli rendszer biztonsági háttere nem merül ki ennyiben.

Bővebben


Ügyviteli szoftver adatainak archiválása egy felhő alapú rendszerben

Az ügyviteli szoftverek esetén nélkülözhetetlen a megfelelő hatékonyság, s ez sok esetben az adatok utólagos elemzésénél nyilvánul meg. Ehhez azonban szükséges a dokumentumok archiválása, ami jelentős problémák elé állíthatja a legkülönfélébb cégeket.

Az archiválás alapvetően egy biztonsági intézkedés, amire minden esetben szükség van, legyen szó egy apró vállalkozásról, vagy épp egy multinacionális nagyvállalatról. Az archiválás tehát kiemelt szerepet kell hogy kapjon, s természetesen nincs ez másként a papír alapú dokumentumok esetében sem, amelyek manapság ugyan egyre ritkábbak, azonban még mindig meglehetősen elterjedtek. Napjainkban már számtalan archiváló program létezik, amelyek a papír alapú dokumentumokat is megfelelő minőségben mentik el, így azok akár évtizedek után is biztonsággal előkereshetőek és felhasználhatóak. Ugyanakkor, egy minőségi ügyviteli rendszer esetében is kiemelt szerepet kap az archiválás, ami sajnos nem minden esetben adott.

Bővebben


Ügyviteli rendszer váltása II.

Előző cikkünkben az ügyviteli rendszerek és az országhatárok közötti kapcsolatról beszéltünk, most azonban más vizekre evezünk!

Ahogyan azt említettük, a vállalatirányítási rendszer váltását számtalan tényező befolyásolhatja, s ilyen a megnövekedett hardverigény is. Furcsának tűnhet, azonban valóban fontos szempont, ugyanis sok helytelenül fejlesztett rendszer állandó hardverigény növekedést mutat, amit a cégek sokszor nem képesek követni. Ilyenkor a váltás mindenképp indokolt, mivel a nagy hardverigény veszélyeztetheti a cég megfelelő működését.

Bővebben