Flexium ERP > Rólunk

Rólunk

Kis- és középvállalatok részére készült integrált vállalatirányítási rendszerünk egy végletekig testre szabható megoldást nyújt a jelenlegi, gyorsan változó, ugyanakkor költségérzékeny gazdasági környezetben. Tapasztalt tanácsadóink és modern információs rendszerünk segítségével az Ön vállalatának működése könnyen átláthatóvá, előre tervezhetővé és utólag kontrollálhatóvá válik.


Hosszú ERP tanácsadói munkánk során szembesültünk a ténnyel, hogy még a vezető vállalatirányítási rendszereknél is lehetséges jobbat alkotni, így a 2007-ben alapított hazai vállalkozásunkban megalkottuk a Flexium rendszert.

Hogyan tudtunk jobbat alkotni?

Rendszerünk tervezésénél nem kellett semmilyen régi rendszerhez való kompatibilitás miatt műszaki kompromisszumok tömkelegével megküzdjünk.

Ha Ön többre vágyik mint egy díszes márkanévvel felöltöztetett elavult rendszer által nyújtott szolgáltatásra, kérem, olvassa el a Flexium rendszer műszaki leírását!

Előnyeink

  • Windows, Linux vagy Mac? Nekünk egyre megy! Versenytársainkkal ellentétben a mi programunk mindezen operációs rendszereken elérhető.
  • Gyors távoli hozzáférés akár lassú mobil interneten extra költségek nélkül.
  • Valódi adatbiztonság.
  • Csúcsforgalomban nem kell a homokórát nézegetnie; a hatékonyságról helyi adat-gyorstárunk gondoskodik.
  • Ingyenes, ugyanakkor kiváló minőségű szoftver komponensekért nincs szükség licenc díjak befizetésére, így jelentős összegeket spórolhat meg .