Flexium ERP > Referenciák

Referenciák

Az alábbi lista kizárólag a Flexium ERP rendszert választó ügyfeleket mutatja. A szakmában eltöltött több tízéves tevékenységük révén, tanácsadó munkatársaink számos iparágból szerzett mély szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek.

Ász-Kolbász Kft.

A mai üzleti világban elengedhetetlen az áttekinthetőség, a transzparencia, ezért szükségünk volt a Flexium ERP-re. (Bognár Zsolt – Főkönyvelő – Ász-Kolbász Kft.) Napi szinten is hatalmas az az adatmennyiség, amellyel dolgozunk, valóban gyors rendszerre volt szükségünk. (Bényi Zoltán – Termelési vezető – ÁSZ-Kolbász Kft.)

Energofish Kft.

Nagykereskedelmi főprofilunk mellett a kiskereskedelem és a gyártás is egyre nagyobb szerepet kapott cégünk életében. Évi több százezer bizonylat, tucatnyi raktár és telephely együtt olyan igények, amihez egy minden területen megfelelő rendszert követelnek meg. 2012-ban versenyeztettük a potenciális piaci szereplőket, végül az integrált könyvelési és pénzügyi modul billentette a mércét a Flexium választására. Hosszú és gördülékeny együttműködés van közöttünk, szakmailag és emberileg is szívesen ajánlom a TTC csapatát. (Pál István – ügyvezető – Energofish Kft.)

CAD-CAM Solutions Kft.

Végre egy hazai fejlesztésű, nekünk való, profi rendszer. Lelkes, fiatalos, egyben nagyon tapasztalt csapattal. (Takács Imre – Ügyvezető – CAD-CAM Solutions Kft.) Nem akartak informatikai korlátokat erőltetni ránk, kíváncsiak voltak a működésünkre, gyakorlatilag minden ponton az igényeink szerinti megoldást találták meg. (Schveighardt Zoltán – Értékesítő – CAD-CAM Solutions Kft.)

SANXO

Közvetlenül, fejlesztő cégtől akartunk rendszert, nem engedhetjük meg magunknak, hogy hosszú átfutással, több lépcsőben kapjunk segítséget. Mindig nagyon gyors és szakszerű segítséget kapunk, ez kulcsa a mi sikerünknek is. (Tóth Sándor – Ügyvezető – SANXO-Systems Finn-Magyar Méréstechnikai és Automatizálási Kft.) Az eddigi ERP rendszerek közül, amit használtam a Flexium a legátláthatóbb és tényleg könnyen tanulható a használata. (Szemanik Enikő – Asszisztens – SANXO-Systems Finn-Magyar Méréstechnikai és Automatizálási Kft.)

Cool4U Automotive Kft.

Home Control Hungary Kft.

Iramko Group

Iramko Vezérlés

TVT Vagyonvédelmi ZRt.

Pannonmatics

Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft.

Olyan könyvelő rendszert kerestem, melyet könnyedén tudunk integrálni a saját szoftverünkhöz, több céget is kiszolgál, és gyorsan bevethető. Kis és hatékony adminisztrációval működtetjük, és a konkrét igényeinkre szabott. Ez kellett nekem! (Moldován András – tulajdonos – Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft.)

Theiss Hajtástechnika

Nagyon tetszik a rendszerben, hogy mi magunk tudjuk menedzselni. Hat éve dolgozunk vele, már az elejétől a saját arculatunkra tudtuk formálni, sok átalakuláson végigkísért, és megbízhattunk benne. Kisvállalatként egy nagyvállalati szoftver ami rendelkezésünkre áll. (Theisz Gábor – tulajdonos – THEISS Hajtástechnika Kft.)