Flexium ERP > Knowledge Base > Modulok > Ár-kezelés > Karbantartás > Egyszerűsített árlista felvitel

Hogyan segíthetünk?
< Minden téma
Nyomtatás

Egyszerűsített árlista felvitel

A karbantartási funkciókhoz olyan egyszerűsített rögzítési folyamatok tartoznak, melyek segítségével egy lépésben tudunk felvinni Ár-csoportot, Árlistát, Cikkeket és Árakat.

Általános fül:

Az egyszerűsített árlista segítségével egy lépésben lehet felvinni a létrehozott árlistához tartozó cikkek árait, illetve csoportokhoz rendelni őket.
Egy adott árlistához automatikusan létrehozza az ár-rekordokat a megadott cikkekhez, és az árlistát be is jegyzi a megadott ár-csoportokba a megadott prioritással illetve ár-feltételekkel.

A funkció különösen hasznos olyan cégeknek, ahol gyakran hoznak létre új árlistákat pl. időszaki akciókhoz. Ezekhez az árlistákhoz tipikusan kevés cikk tartozik, rendszeresen létre kell hozni ilyeneket, és több ár-csoportba is kerülnek egyszerre.

A rögzített adatokat itt sem törölni, sem módosítani nem lehet, ezt az Árlista, Árcsoport, Árak menüpontok alatt tudjuk megtenni.

Egyszerűsített árlista felvitel

Cikkek fül:

Itt rögzítjük az árlistához tartozó cikkeket és az áraikat. Amennyiben devizában van megadva az ár, a Devizanemet és a Devizás árat is itt adjuk meg

cikkek

Ár-csoport fül:

Itt adjuk meg mely ár-csoportokhoz fog az Árlistánk tartozni, illetve milyen prioritási sorrenddel(A tetejére vagy az aljára) kerüljön a csoportba. Ezt utólag az Árcsoport menüpont alatt módosíthatjuk ha akarjuk.

árcsoportok

Ár-feltétel fül:

Itt adjuk  meg az árlista feltételeit. Egy adott árlista akkor érvényes, ha minden hozzá rendelt feltétel igaz.

ár-feltételek


 

Tartalomjegyzék