Flexium ERP > Knowledge Base > Rendszer > Egyéb > Kliens telepítése

Hogyan segíthetünk?
< Minden téma
Nyomtatás

Kliens telepítése

Az alábbi kliens telepítési leírás egy meglevő, teljesen konfigurált flexium adatbázist feltételez amelyben vannak telepített rendszer fájlok.

A flexium alkalmazás telepítése 2 lépcsős.

1. A letoltolink oldalról letöltjük az indítót (loader). Ennek segítségével tudunk egy kiválasztott flexium adatbázishoz csatlakozni. Minden flexium adatbázisnak kell tartalmaznia rendszer fájlokat.

2. Az indító telepíti a tulajdonképpeni rendszer fájlokat egy kiválasztott helyi mappába. Ebben a lépésben a felhasználói kézikönyv, nyomtatvány sablonok, cég logók és egyéb fájlok is telepítődnek a megfelelő helyi mappákba.

Telepítés végén az indító automatikusan elindítja a tulajdonképpeni flexium alkalmazást.


 

 


Kezdőképernyő:

A webstart-os letöltés eredményeként megjelenik a bejelentkezési képernyő. A telepítési mappát ki lehet választani.
Első alkalommal nem lesz adatbázis kapcsolat eltárolva, ezért a „DB szerverek…” gombra kell kattintani.

Adatbázis kapcsolat beállítása:

 

Itt megadhatjuk az adatbázis kapcsolat paramétereit. A jelszó titkosítva kerül eltárolásra, és későbbiekben ehhez senki sem férhet hozzá.
Visszatéve a bejelntkező képernyőre, a flexium rendszer felhasználói nevet és jelszót kell begépelni, adtbázist kijelölni a listából es OK.

További programfájlok letöltése:

Elindul a file-ok telepítése, ehhez egy kis türelemre lesz szükség, általaban 2-3 percre, Internet hozzáférés sebességétől függően.

Ha minden sikeresen ment akkor a frissen telepített flexium ERP rendszer elindul automatikusan.

Fontos, hogy a licenc kulcsok számítógéphez rendeltek, ezért minden új géphez licenc kulcsot kell teleíteni az adatbázisba. A rendszer maximum 1 felhasználót engedélyez licenc kulcs nélkül egy időben.


 

Tartalomjegyzék