Flexium ERP > Knowledge Base > Általános > Kód-definíciók > Tulajdonságok kezelése

Hogyan segíthetünk?
< Minden téma
Nyomtatás

Tulajdonságok kezelése

A paneleken látható tulajdonságok kezelése és beállítása egy modulokon átívelő általános része a flexium rendszerének. Az egyes tulajdonságoknak nem csak értéket lehet adni, hanem emellett a tulajdonságok egymástól való függését és egyéb jellemzőket is meg lehet adni. A gallériában látható képek az egyes modulokban található tujadonságokat jelenítik meg.

 

 

Modul tulajdonság struktúrája

Tulajdonságok kezelése

A tulajdonság struktúra meghatározza, hogy objektum szinten egyes tulajdonságoknak mi a felettes tulajdonsága. A példában értelem szerint a Partner tulajdonság 1- nek a Partner tulajdonság 2 a felettes tulajdonsága. Továbbá a helyes működéshez szükséges, hogy az adott modul tulajdonságok 1-5-10 paneljén az egyes tulajdonságoknál is beállítsuk a felettes tulajdonságokat.

Modul tulajdonságai

Tulajdonságok kezelése partner tulajdonságok

  • Kód: A tulajdonság kódja
  • Leírás: A tulajdonság neve, leírása.

A példa paneljén (Partner tulajdonságok) lehetőségünk van az üzleti partner előzetesen megadott tulajdonságainak rögzítésésre,szerkesztésére. Ezek a tulajdonságok később az üzletipartner-beszámolók szűrési feltételeiként használhatók fel. Egyes modulok tulajdonságai többféleképpen használhatóak fel beszámolók és kiértékelések készítéséhez és szűrések feltételeként.


 

Tartalomjegyzék