Hogyan segíthetünk?
< Minden téma
Nyomtatás

Archiválás

Elengedhetetlen eleme a Flexium-ban alkalmazott biztonsági mechanizmusoknak a rekordok archiválása. Az archiválás azt jelenti, hogy minden adatmódosítás esetén az adott rekordról (legyen az partner, cikk vagy rendelés) egy biztonsági másolat készül.
A rekordok archiválása egyben  történik, Fej-Tételsor adatok együtt kerülnek elmentésre. Minden egyes módosításkor a rendszer automatikusan készít egy teljes másolatot a lecserélt rekordról, és utólag az összes módosítás nyomon követhető.
Adatok menü / Archív információk menüpont kiválasztásával tudjuk megtekinteni bármely panelhez tartozó archív információt.
Az archív infórmációk csak Nézegetés(view) státuszban hívhatók elő. Bal oldalon látható az adott rekordhoz tartozó összes archív, jobb oldali panelon pedig a teljes archivált rekord látszik.

archiválás

Új rekord létrehozása nem képez archivot. Minden egyes módosításkor a rendszer automatikusan készít egy másolatot a lecserélt rekordról. Az archiv rekordba bekerül a felhasználó neve aki a módosítást végezte, illetve az a dátum amikor a rekord érvényességét vesztette. Így lehetőségünk van végigkövetni, hogy ki mikor, milyen módosításokat végzett, jelen esetben pl. a Partneren.

archív partnerek


 

Tartalomjegyzék