Flexium ERP > Hírek > Hírek > Hamarosan megjelenik, egyelőre még mindig „Társadalmi egyeztetésen” státuszban van a VINOP-1.2.1.-21 pályázat.

Hamarosan megjelenik, egyelőre még mindig „Társadalmi egyeztetésen” státuszban van a VINOP-1.2.1.-21 pályázat.

Januárban hírt adtunk már erről a pályázatról, akkor március elejére prognosztizálta a szakma a megjelenését. Azóta a pandémiás helyzet miatt változások álltak be a státuszában, mind elnevezésében, mind tartalmában, mind megjelenési ütemezésében.

Amit tudni lehet most:
A konkrét részleteket még nem ismerjük, kivéve a tervezett pályázati hullámok időpontjait, de informatikai szempontból talán még kedvezőbb lesz mint azt korábban tervezték. Továbbra is Budapesten kívül az ország minden településéről lehet pályázni. Maximális intenzitása továbbra is 70%-os lesz, és ennek 100%-a fordítható majd informatikai fejlesztésre.

A pályázat ideiglenes elnevezése:
Technológia váltó pályázat kis és közepes vállalkozások számára

Benyújtási Határidő
A pályázatra négy hullámban lehet majd pályázni, az alábbi várható dátumokon:  

  1. Május 3-10.
    2. Augusztus 2-9.
    3. November 2-8
    4. 2022 január 31-Február 7.

A tervek szerint a 3. és 4 hullámra csak mikro vállalkozások (max. 11 fő) vagy szabad vállalkozási zónában levő KKV-k pályázhatnak majd.

A pályázati projektek megvalósításához továbbra is a csak a Vállalkozz Digitálisan programban akkreditált informatikai vállalkozások és megoldások vehetnek részt, cégünk a TTC-Soft Kft. a Flexium vállalat irányítási rendszerrel ilyen cég.

Pályázati hirdetmény:
A felhívás 30 nappal a pályázat megnyílása előtt lesz kihirdetve, vagyis április elején várható. További társadalmi egyeztetés már nem lesz publikusan elérhető.

Addig egyelőre csak a pályázati portálon eddig is elérhető információkból lehet tájékozódni: https://www.palyazat.gov.hu/vinop-121-21-a-mikro-kis-s-kzpvllalkozsok-modern-zleti-s-termelsi-kihvsokhoz-val-alkalmazkodst-segt-fejlesztsek-tmogatsa