Flexium ERP > Hírek > Hírek > Újabb Európai Uniós pályázat információs technológia fejlesztésre

Újabb Európai Uniós pályázat információs technológia fejlesztésre

Újabb Európai Uniós pályázatok vannak a láthatáron idei első negyedéves indulással. Ezek közül az egyik legérdekesebb informatikai szempontból a VINOP-1.2.1-21

 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása nevű pályázat, ami egyelőre társadalmi egyeztetés státuszban van, és a tervezett megjelenése Március elseje.
A pályázat  elsősorban a technológia fejlesztést célozza meg, és ebbe beleérti az információ technológia fejlesztést is mint önállóan támogatható tevékenységet.

A pályázat logikája szerint a fenti önállóan támogatható tevékenységet kötelezően párosítani kell kettő, egy listából választható önállóan nem támogatható tevékenységgel, például üzleti tanácsadás és üzleti felhőszolgáltatással.

A pályázat Budapest kivételével Magyarország teljes területén alkalmazható, intenzitása a terület gazdasági fejlettségétől, és a pályázó cégek méretétől  függően 70-50%. A pályázatra akár 100% előleget is fel lehet venni, aminek felső határa maximálva van.

Információ technológia fejlesztés mint önállóan támogatható tevékenység esetén a megvalósításban kizárólag a Modern Vállalkozások Programja által akreditált vállalkozások bevonása lehetséges, a programban rögzített árakon.

A TTC-Soft Kft. ilyen akreditált informatikai vállalkozó, és már eddig is számos hasonló sikeres pályázatban vagyunk szállító, kivitelező partnerek.

Amennyiben szeretnének a pályázaton indulni és integrált vállat irányítási, termelés irányítási rendszert vagy akár hozzájuk is kapcsolódó CRM, webshop, vagy mobil megoldást megvalósítani, keressék munkatársunkat a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken.

A pályázattal kapcsolatosan további információkat itt érhet el >>> https://www.palyazat.gov.hu/node/73365