Flexium ERP > Hírek > Hírek > GINOP-3.2.2.-2016 pályázat társadalmi egyeztetésen

GINOP-3.2.2.-2016 pályázat társadalmi egyeztetésen

Társadalmi egyeztetésre megjelent a régen várt GINOP-3.2.2-es pályázat (Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása). A pályázati dokumentáció itt található: https://www.palyazat.gov.hu/node/59669 Ez a pályázat közvetlenül támogatja a magyar kis- és középválllatokat a komplex vállalatirányítási rendszerek beszerzésében és üzemeltetésében. Műszakilag nagyon hasonlít a régebbi folyamatmenedzsment pályázatokra (pl. KMOP-2011-1.2.5), ezért számunkra ismerősek az elvárások. A társadalmi egyeztetés megindítása azt jelenti, hogy várhatóan néhány héten belül (valószínűleg szeptember végén) kiírják a. A tervezet szerint november 2-től lehet benyújtani az igényeket. Fontos információk:
  • Az összes költség maximum 40%-a vissza nem térítendő támogatás, amennyiben a pályázó (vevő) megszerezte a „Digitálisan felkészült vállalkozás” minősítést. Ehhez ld: http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/vallalkozasoknak.html. A minősítés nélkül 35% érhető el. A TTC-Soft Kft. már regisztrált a minősített szállítók között, így a mi oldalunkról megvan az a feltétel, mely a 40% eléréshez szükséges. Cégünk rajta van a http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/jelenlegi_szallitoink oldalon.
  • Hitellel kombinált. Hitel összege minimum a vissza nem térítendő támogatás összege. Hitel nélkül nem lehet igényelkni a támogatást. A kedvezményes hitel kamata fix 2 %, előtörleszthető.
  • Előleg igényelhető, mely a vissza nem térítendő támogatás 50%-a
  • Kötelező vállalás: üzemi eredmény növekmény VAGY elektronikus értékesítés növekmény
  • A Közép-Magyarországi régióban nem elérhető ez a pályázat.
A „Digitálisan felkészült vállalkozás” minősítést a helyi iparkamarai tanácsadók intézik. Ehhez ld.: http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/ikt_tanacsadok.html oldal. Ők megyei szinten vannak szervezve. A minősígés megszerzéséhez fel kell venni a kapcsolatot a területileg illetékes tanácsadóval. Ügyfeleink tapasztalatai alapján ők egy személyes megbeszélés alapján regisztrálják a céget. A felmérés után a cég egyik reprezentánsának részt kell vennie még egy rendezvényen is (http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/esemenyek/index.html), ez feltétel.