Flexium ERP > Hírek > Marketing > Java alapú vállalatirányítási rendszerek?

Java alapú vállalatirányítási rendszerek?

A vállalatirányítási rendszerek tervezésekor rendkívül sok szempont felmerülhet. Ezek közül csak néhányat szeretnék megemlíteni:

  • Hosszú életciklus: A rendszer fejlesztésének kezdetétől akár 15-20 évet is ki kell szolgálnia
  • Széles funkcionalitás: Nagyon sok funkciót, modult kell kifejleszteni stabil alapokon
  • Gyors fejleszthetőség: Nagyon gyorsan kell tudni reagálni a piaci viszonyokra, a vevői igényekre, így kis erőforrással, gyorsan kell tudni fejleszteni a rendszert
  • Robusztusság: A funkciók bővülésének nem szabad hatással lennie az alap funkciókra, a rendszer stabilitására
  • Platform függetlenség: Sok ügyfél sokfajta platformon, sokféle konfigurációban futtatja ugyanazt a rendszert
  • ….

Ezen – és sok más – igényeknek kell megfelelnie egy modern rendszernek. Ehhez mi a Java programozási nyelvet (platformot) választottuk.

És az utóbbi évek bebizonyították, hogy jól választottunk. Az alapok stabilak, a világon az egyik legelterjedtebb programozási platform. Működtethető minden fontosabb operációs rendszeren, és nyitott a további platformok (pl. mobil rendszerek, felhő) iránt.
Rendkívül nagy érték az az informatikusokból álló közösség, ami mögötte van: egy rendszer fejlesztésekor rendkívül sok problémára kell választ találni. A Java nyelv és a köré épült nemzetközi tudásbázis biztosítja, hogy számos problémára ingyenes (nyílt forráskódú) megoldás áll rendelkezésre, melyeket munkatársaink könnyedén integráltak a Flexium rendszerbe. Ezekre példák: nyomtatvány-kezelés, szöveges file-ok (word, pdf, excel, stb.) kezelése, vonalkód nyomtatás, MNB árfolyam automatikus lekérése, EDI, stb.

A platform függetlenség nem csak üres kifejezés. Sok ügyfelünk használ Linux rendszeren futó adatbázis szervert. Több cégnél is vegyes informatikai rendszer fut: Linux szerver, Apple laptopok  és Windows alapú PC-k. Ezt mind ki tudja szolgálni egy teljesen Java alapú rendszer.

Tehát a Flexium ERP rendszer számtalan előnye épp a megfelelő programozási nyelv választásának tudható be. A versenyképes árunkat többek között az is biztosítja, hogy nyílt forráskódú alapokra épül.

Amennyiben további információkra is szüksége van a Flexium vállalatirányítási rendszerről, kérjük, hogy böngésszen a weboldalunkon. Ha pedig kérdéseket szeretne feltenni a téma kapcsán, keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!