Flexium ERP > Hírek > Marketing > Egyre népszerűbb a felhő alapú vezetői információs rendszer!

Egyre népszerűbb a felhő alapú vezetői információs rendszer!

Kétségtelen tény, hogy az informatika napjainkban egyre csak fejlődik, s napról napra új lehetőségek látnak napvilágot, amelyek természetesen változásokat hoznak a hétköznapokba is. Ilyen lehetőség volt a felhő alapú adattárolás is, ami idővel a vezetői információs rendszerek kapcsán is megjelent, s azóta is csak terjed. Ez nem is csoda, mivel egy olyan univerzális lehetőségről van szó, amely óriási szabadságot ad, s emellett kényelmessé és hatékonnyá teszi a vállalatirányítást.

Hogy miről is van szó pontosan?

Bizonyos vállalkozások esetén a vezetői információs rendszer használatára nem csupán a székhelyen van szükség. Beszélhetünk több telephellyel rendelkező cégekről, vagy épp olyanokról, amelyeknél a kereskedők állandóan úton vannak. Ugyanakkor ide kell sorolnunk az otthon dolgozó alkalmazottakkal rendelkező cégeket is, amelyekből napjainkban egyre több van! Ezekben az esetekben nélkülözhetetlen, hogy az illetékesek a vállalatirányítási rendszert bárhonnan, bármikor elérhessék, ugyanis a közös munka csak így valósítható meg hatékonyan és egyszerűen.

A Flexium rendszere kiváló lehetőséget kínál azon cégek számára, akiknél fontos a rendszer távoli elérése, de nem távoli asztal technológia segítségével, hanem egy felhő alapú megoldással, amely platformoktól függetlenül biztosítja az elérést. A Flexium rendszer segítségével nem lesz szükség költséges terminál-szerverekre, ahogyan magas tudású hardverrel szerelt számítógépekre sem. Ugyanakkor ezzel a megoldással adott a megfelelő biztonság is, amely szabványos hálózati titkosítások segítségével érhető el. Egyszóval a felhő alapú szolgáltatás manapság már alapkövetelménynek számít a vállalatirányítási rendszerek kapcsán, s a használata nélkülözhetetlen.

A Flexium ERP rendszere minden követelménynek megfelel, s kétségtelen, hogy nagyban hozzájárul a vállalkozások zökkenőmentes és hatékony működéséhez. Amennyiben további részletekre is kíváncsi a rendszer kapcsán, kérjük, keressen fel minket a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!