Flexium ERP > Hírek > Marketing > Számvitel a webáruházban – integrált vállalatirányítási rendszerrel

Számvitel a webáruházban – integrált vállalatirányítási rendszerrel

Nem kérdéses, hogy a webáruházak manapság meglehetősen fontosak a kereskedelemben, sőt a kereskedelmi élet meghatározó szegmenségé nőtték ki magukat. Az internetről rendelő vásárlók száma évről-évre nő, ahogy külföldön úgy természetesen Magyarországon is. Ugyanakkor a megnövekedett igényekhez nem képes minden webáruház tulajdonos jól alkalmazkodni, s ezek a cégek idővel elveszítik a vásárlóközönségüket, s végül teljesen eltűnnek a kereskedelemből. Így a minőségi és átlátható kereskedelemhez egy integrált vállalatirányítási rendszer nélkülözhetetlen, s erre a tényezőre mindenképp érdemes gondolni!

Hogy pontosan miről is van szó? Olyan integrált vállalatirányítási megoldásokról, amelyek biztosítják az ERP rendszer és a webáruház közötti megfelelő kapcsolatot. Ez a kapcsolat minden esetben szoros, s olyan adatokat és információkat szolgáltat, amelyekből a későbbiekben fontos következtetések vonhatók le.

A webshopok és az ERP rendszerek integrációja nélkülözhetetlen, s ez a folyamat számtalan előnnyel jár. Az integráció lehet egyszerű, de természetesen több szálon futó kapcsolat is, amely szinte minden területen jelen van. A webáruház és az integrált vállalatirányítási rendszer kapcsolatára ne csak a számvitel, vagy a raktárkészlet szintjén gondoljunk, mivel itt fontos szerepet játszhatnak az egyedi árlisták, a partneradatok, bizonylatok stb. Egyszóval az integráció mindenre kiterjed, ami a későbbiekben egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti a munkát!

Ha további információkra is szüksége van a webshop-ERP integráció kapcsán, kérjük, keressen minket bizalommal!