Flexium ERP > Hírek > Marketing > Könyvelő program helyett, integrált ügyviteli rendszer!

Könyvelő program helyett, integrált ügyviteli rendszer!

Egy integrált ügyviteli rendszertől a felhasználók számtalan újítást és könnyű megoldásokat várnak el, s a mai rendszerek ezt garantálják is.

Miután a felhasználó eldöntötte, hogy milyen jellegű rendszerre van szüksége, érdemes az egyes folyamatokat is alaposan áttekintenie. Minden cég különböző, így az elvégzendő feladatok is más jellegűek. Ezt a tényezőt az integrált ügyviteli rendszer kapcsán is mindenképp figyelembe kell venni.

Például az integrált könyvelő programok adta kényelmet és praktikusságot, érdemes kihasználni, azonban sokszor kérdéses, hogy a leendő felhasználók rendszerben fognak-e könyvelni, vagy egy külső könyvelő programot használnak majd. Ugyanakkor, a könyvelés tekintetében speciális igények is felmerülhetnek, mint például a banki terminál, pénztár stb.

Az imént vázoltak természetesen a készletkezelés esetében is igazak. Amennyiben a készletkezelés folyamata bonyolult, az integrált ügyviteli rendszer megkönnyítheti a felhasználók munkáját, mert szinte bármilyen folyamat kezelhető a segítségével. Igaz ez a készlet előfoglalásra és foglalásra, az egyedi azonosításokra (például: sorozatszám-kezelés), de még a speciális ár-kezelésre és a komissionálásra is.

Tehát, egy integrált ERP ügyviteli rendszer meglehetősen átfogó szolgáltatáscsomagot nyújt, így nem lesz szükség külső könyvelő programra, vagy épp egy raktár-irányítási rendszerre. Egy megfelelően kidolgozott integrált ERP rendszer szinte minden feladatot tökéletesen ellát, a projekt-kontrollingtól, egészen a legspeciálisabb feladatokig.